Torsdag


Ännu en vecka som snudd på försvunnit, försöker komma på va jag gjorde i måndags men förmodligen ingenting eftersom ja inte kommer på de?! Jobbade gjorde jag ju iallafall. 

I tisdags va ja ofrivilligt ledig på dagen men de gjorde inte nåt alls de. Tillbringade dagen men Emelie&Nova, var på stan, ute på promenad, här hemma och fika. Sen åkte vi på en tur till soptippen och åmål. Hittade lite små julklappar till pappa&ingela och handlade lite på eurocash. Hem igen och barna härja lite till och vi fick oss lite mer kaffe. Sen var det dags för dom att åka hem och ja laddade för julbord med arbetskamraterna. Kvällen hade jag tagit ledigt för att kunna gå när alla andra gick. :) God mat som vanligt, lucia stod för underhållning och sen avslutade 6 stycken av oss med att gå en promenad runt på stan och smälta maten. 

Igår var de jobbdag igen sen en lugn kväll hemma och tidigt i säng. Gött de! 

Samma sak idag som igår förutom lite plock&tvätt med och så tänkte jag försöka och hålla mig vaken ikväll och kolla på resurection eller hur de nu kan stavas. Men först måste ja kolla förra veckans avsnitt på play, somnar väl så får ja kolla dagens avsnitt på play med haha. Tur att play finns! Dock bara mobilen ja kan kolla de på nu men de går de med. 👍

Förresten vilket väder vi haft idag och ja igår med men idag har vi nog haft alla tänkbara väder. Jag vill ju ha snö jag så va så glad imorse när ja åkte runt i tveta och snön totalt vräkte ner och allt blev vitt. Är ju så tråkigt om de inte är snö på jul... 

Helg va de pågång, jobbhelg egentligen men jag har semester på söndag för på lördag vankas det kalajs. Ska bli kul :) Va ett tag sen nu. Och på måndag ska ja ha kul också men de tar vi då de. 

 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0