Veckans blogg


Flera dagar mellan skrivningarna nu. Börjar verkligen sakna ihjäl mig efter min dator nu... Och plattan eftersom den inte verkar gå att ladda. Men mobilen funkar iallafall och det är tur för mig de :) 

Vad har jag haft för mej i veckan då? Jobbat som alltid såklart. I tisdags var vi på höstfest på Wildes dagis, gjorde soppa, lekte&härja lycklig kille kan ja lova :) 




Igår var jag på arbetsmiljö utbildning, en sk bam utbildning som kommunen anordnar för so/ao, chefer, kontorsfolk mm. Nytt folk att stri med och nya saker att lära sig. Första gången av 3 igår, två tillfällen till i oktober väntar. Är så tacksam för den dagen då för väldigt länge sen som Åsa väckte mitt intresse för facket, alla utbildningar, trevligheter och kloka människor jag träffat sen dess :) 

Idag gjorde ja min sista dag innan ledigt, heja årsarbetstid och goa kollegor sa jag idag när jag kunde sluta redan halv 12. Hem till mina hjärtan, städade lite snabbt sen kom kära syster och vi drog på marknad alla 4. Lite choklad och väldigt många par strumpor senare var vi nöjda, handlade och åkte hem. Sen pizza och mys, nu får de bli marknads choklad och idol :) 




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0