Söndag



Igår var en fin dag, kom ju iväg ut på en lång promenad på morgonen. Vid 10 hämtade vi Nova och Emelie för att åka mot nysäter och marknaden, den klart mysigaste och behagligaste marknaden anser ja. Har ett favorit ställe där som alltid säljer massa 10:- grejer, denna gången blev det 2 rullar presentpapper, kattleksaker och ett ark angry birds klistermärken som Wilde absolut skulle ha. På ett annat stället hittades det gamla bilar i plåt, var en kille som hade väldigt svårt för att välja men det slutade med 2 chev 64or varav den ena ställde ja på hyllan i hans rum men den andra får han leka med för husfridens skull ;) lite godis och ett block fullt med olika tatueringar sen var vi nöjda och rullade hemåt. Nova och Emelie blev med hem, vi drack kaffe och tjöta medans ungarna härjade loss. Blev lite mat fixat också efter tag sen körde ja hem dom. Vi hade en trevlig dag tyckte ja :) Pappa och Ingela kon förbi med lite godsaker från färjan, 2 flaskor pople till mej och ja gissa om ja längtar tills jag får avnjuta en iskall pople drink?

Wilde somnade tidigt igår, jag tog och städade en sväng sen skrev Stephanie och fråga om jag ville ha sällskap så hon kom hit på ett glad vatten och tjat. Trevligt de :) tidigt i säng sen för min del, kl 22 tog ja natten.

Imorse när det var dags att vakna kändes det som jag hade sovit max 2 timmar och inte 8. Hur trött som helst, öm i halsen och ont i huvudet. Ja men hej en förkylning på gång eller?! Legat på soffan större delen av dagen, halsontet släppte någorlunda men huvudvärken har hängt i och jag känner mej inte alls helt hundra. Så inget gym idag, ingen nokastart och ingen promenad. Precis en sån start jag hade satsat på... Eller inte.. Men men kommer igen en annan dag det kan ja lova. Soffläge var det ju iallafall och jag har läst ut den sista boken jag hade hemma, har tagit igen dom senaste två avsnitten av Hollywood fruarna och surfat på plattan. Imorn efter jobbet måste jag iväg till biblioteket och leta efter nåt nytt bra att läsa, nån som har tips på nåt bra? Helst deckare/kriminalare, serie eller många böcker av samma författare så jag har att göra en stund :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0