Helgen



Haft en bra ledig helg, vad gött de förövrigt känns med tre lediga helgen på raken. :)

Igår började dagen bra, en liten sovmorgon och sen minus 3kg på vågen. Heja mej! En tur ut på skördefesten, helt omöjligt att hitta nåt där ute egentligen tycker ja men vi var ut till Ekenäs och barnloppisen där. Synd på att förstöra en så bra barnloppis som det har brukar vara när den varit i eskilsäter, rörigt, kläderna i stora högar och omöjligt att hitta mycket bra grejer. Nästa år hoppas jag dom kör på gammalt vis igen! Jag hittade iallafall ett par vinterstövlar i nästan skick som nytt annars inte en grej till. Wilde köpte sig en klubba på godisgrejen så sen var hans dag gjord. På vägen hem stannade vi på ett ställe med lastbilar och traktorer så Wilde fick kolla :)

Handlade, hem och städa, fixa mat mm sen strax efter 5 åkte Wilde till Ewa.

På kvällen sen blev det lite cider på altan, trevligt att bara umgås :) blev en tidig kväll, tror klockan var kvart i elva när ja kröp i säng.

Vaknade utsövd och pigg imorse. Plockade undan på altan duschade och sen hämta ja Wilde och så åkte vi hem och gjorde oss iordning för Novas 3års kalas. Jättemysigt kalas, Wilde var så nöjd med dagen. Lekt en massa med Elias, hoppat studsmatta och kört 4hjuling. Fikat på både korv och glass och så var de fiskdamm. Perfekt väder på det, en fin dag :)

Nu får det bli myssöndagkväll, Wilde ska snart sova och sen får vi se om det blir nån bra film eller om jag tillbringar kvällen med en bok.

Imorn vankas det dubbelt upp med jobb, ingen mjukstart på min veckan inte :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0