Onsdag kväll


Onsdag kväll och ja ligger på soffan och jag funderar på om jag ska göra nåt vettigt eller ligga kvar här i väntan på greys?! Känner för att börja greja på lilla toan men ja jag orkar inte... 

Stackars liten Wilde är halt han efter att ha trampat snett på dagis igår, men jag vet egentligen inte hur ont han har. Ingen svullnad, ingen rodnad eller nåt ont när han tex ska ta på stövlarna men han säger att han har ont, gråter och haltar i stunder. Svårt att veta, men med tanke på att det inte syns eller så att han verkar ha ont när man ska ha på skor så är de nog inte så illa. Idag har han förövrigt visat sig från sin bästa sida när han fick en cykel av sin mormor. Den dög jämt inte alls den, nej då den ville han inte ha, va inte glad och vägra säga tack. Tur han är så söt ändå ;) och jag tror han kommer uppskatta den mkt sen så.

Imorn är jag ledig, planen ser ut följande sovmorgon??? Kanske en dröm de men det vore så gott efter flera tidiga morgnar :) En tur på gymmet, hem och göra oss iordning och ta en tur till Karlstad och Ikea. En bra ledig dag låter de som :) 

Igår sålde vi den vita Chevrolet hgvn, jag tycker det känns bra ja. Nu finns de pengar att lägga på 64an och även 53an. Och helt ärligt kan vi ändå inte åka ut med fyra bilar samtidigt så. Ännu en bil som bara kommit hit och försvunnit lika fort igen. Har blivit några såna genom åren, nån kanske hade vart rolig att haft ett tag eller åtminstone fått åkas i men det får vi aldrig veta för dom är nånannanstans och nånannans bil nu. Jag längtar iallafall galet mycket efter våren igen så man kan ha bilen ute på raggen igen. 

Men tills dess får ja väl hålla till godo med att längta efter de som väntar nu som meandi träffen med vänner, massa höstmys, fest och resan till underbara Ullared, juletider och julen! :) 



En bil mindre på vår gård... 



Kommentera
Postat av: Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

hej!

jag vill bara tipsa om att jag har tävlingar igång på bloggen. det kommer upp nya ända fram till Jul, så det är perfekt att vinna lite julklappar :). Presentkort och mössa i valfritt tyg finns att vinna nu!nästa vecka kommer två nya tävlingar upp också.

de som är igång nu hittar du här: http://thelifeofyarp.wordpress.com/category/pagaende-tavlingar/

MVH

2013-10-31 @ 20:01:53
URL: http://thelifeofyarp.wordpress.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0