Måndag


Måndag och kvällen, dagen har precis som helgen bestått i jobb. Efter jobbet åkte jag till Lindex för att handla åt Ingela från pappa. Pappa tycker att jag köper paket bättre än han så han brukar överlämna det uppdraget åt mej allt som oftast. Gulle pappa :) Ingela hade visat mig en bild på lång stickad zebra tröja för ett tag sen och jag passade på att köpa den, matchade med svarta leggins och ett par gosiga matchande mystrumpor :) det var jag nöjd med och tror hon var det med. Vi åkte dit så fort jag bara hunnit hem och bytt om, bjöds på en smarrig hasselnötskaka och cupcakes. Mums! 

Blev inte där så länge, behövde hem och få fixat mat och få Wilde i säng. Nu väntar jag på att han ska somna, sen snabbt i duschen innan det blir soffhäng och drömkåken. Imorn är det jobb igen och på kvällen sen väntar ao träff med kommunal. Skulle ha gått idag men denna dagen hade för få timmar så det fick bli imorn istället. Tur att man kan välja :) Fullt upp vareviga dag känns det som ibland. Längtar tills helgen då jag är ledig och vi förhoppningsvis ska komma iväg till Karlstad och shoppa. Måste köpa massa nytt smink och så vill jag ha en sån där lång tröja till från stadium. Vinterskor till mej ska jag kolla efter med, är väl ingen återvändo vintern är snart här.... 

Nej nu sover han här så hopp i duschen som gäller nu. 

Klippte förresten Wilde igår, blev väl helt okej men tur jag inte valde frisör som yrke jag är nog bättre på det jag gör nu :) 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0