Onsdag


Fullt upp idag, jobbat till 16 handlat och städat eftersom jag var lat igår. Nu är de äntligen gjort så nu är både Sandra o William och frisörtjejen välkommen hit imorn utan att ja behöver skämmas ;) 

När vi handlade på netto förut hade dom massa kul där på rea, jag fick mej sötaste ugglan och så blev det två julklappar till Wilde. Ett Jake o piraterna svärd som han vet att vi köpte men var helt okej med att tomten skulle ha sen och en cars godis grej. När vi kom hem hade vi en älg i trädgården för andra dagen på raken, hoppas den är snäll för skygg är den absolut inte!! Wilde är för rolig han, sa att på dagis stampar dom i backen när älgen kommer precis som att dom skulle ha massa älgar där som barnen stampar iväg liksom ;) sen var han orolig för att älgen skulle komma och titta på han. 

Förövrigt borde man skriva ner allt kul och tokigt som han säger. Förut hade han även funderingar på om pappan som låg på soffan med förkylning var sjuk för han hade druckit öl?! Haha han vet allt hur han mår en dag efter öl.  En annan dag undrade han om pappan var trött på för att han hade åkt cheva? Klockrent! Och när min bil inte starta  för ett tag sen sa han först gasa mamma gasa! När jag sen sa att ja skulle hämta hjälp av pappa undrade han om det var pappa som kört slut på bensinen. Då dog ja en sväng för att par dagar tidigare hade ja sagt till han att ta sin egen bil för han bara körde slut på min bensin. Inte så jätteallvarligt menat får jag väl påpeka också ;) men Wilde hörde iallafall de och kom ihåg de när inte bil starta.   

Hämtat två paket idag med, meandi paketet och jag känner mej så nöjd med de och sen ett stort paket från buzzador men de kommer på ett eget inlägg de. Paket i brevlådan med, wildes "största fast ändå minsta julklapp" har kommit. :) 

Nu ska ja hoppa i duschen sen är det greys på tv, bra skit de minsann 👍




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0