Måndag


Ledig idag med, dagen började med sovmorgon för mej. Det är helt klart välbehövligt ibland. Fram på förmiddagen fick Wilde ta plats i vagnen och det blev en promenad till Lidl, netto och biblioteket. Lagom promenad de :) 

Sen kom systra mi hit och hjälpte mig med mitt hår. Slingor i hela håret blev de idag och jag är nöjd med resultatet för de mörka bruna var alldeles för färglöst och trist. Nu blev det lite mera liv i de. Behöver dock klippa mig, ser ut som crap i håret egentligen. Lugg som inte hänger ihop med resten av håret, långt, platt och utan charm. Tomten snääälla?! Kommer inte direkt ta mig råd med nåt frisör besök den närmsta tiden med Ullared och julen som väntar och kostar. Jaja det funkar med hårspännen och dust it ett tag till och så kanske jag kommer fram till hur jag vill se ut i håret med både färg och klipp också innan jag gör nåt. 

Nej nu ska snart Wilde stoppas i säng och jag ska slappa med bok och tv, ladda upp för den dunder vecka på jobbet, över 50 timmar denna veckan och jag börjar med 07,00-22,30 imorn. 

Förresten löste det sig med min order på discshop, dom kunde plocka bort den som blev fel så jag slipper få dubbelt. Det var bra det :)




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0