Lördag


Denna veckan har varit så lång men ändå gått så fort, jag har varit trött, sliten, haft ont och känt mej rätt ut humör. Tiden räcker inte till och vissa saker/personer har retat upp mej och gett dåligt samvete samtidigt. Men det är väl bara att gilla läget? Fast snart ger ja upp tror jag. Dessutom har jag nog dragit på mig nån inflammation i foten som börjar krypa upp i benet därav ont, pess! Knappt några skor jag kan ha på mig utom conversen, vilo läge till rörelse är en pina och likaså helt viloläge som att sova. Känner att jag borde vila och ta det lugnt helt för att "läka" men jobb och våga ta steget gör att det inte känns som jag kan de dessutom är de inga problem att gå långt eller så då känns det knappt bara när jag inte rör på mig. Och nåt jävla gym har jag inte varit på på en och en halv vecka nu... Tiden var de va? 

I torsdags hade jag iallafall än väldigt trevlig kväll på tuppen med arbetskamraterna, trodde inte jag skulle orka dit så trött var jag men efter att ha hängt i sängen och ätit godis med Wilde för att han skulle tycka att sängen var bra bar det iväg och var väldigt trevligt. God mat, musik quiz och god efterrätt även om servicen och väntan kanske inte var den bästa så det fick dom inga + poäng för. 

Lång sovmorgon igår och en bra kväll på jobbet sen, likaså idag. Även varit en sväng på invigningen av nya Apoteket och fått en fin fin goodiebag. Sånt är alltid kul :) 

Ensam hemma ikväll, hjärtat är på fest och lilla hjärtat är hos morfar och Ingela. Han har varit med dom till Borås idag och firat min farfar, jisses våran lilla bebis är ute och åker så långt utan oss och ville dessutom stanna kvar med dom sen. Dags att inse att han verkligen inte är nån liten bebis längre. 

Hade tänkt att bara slappa ikväll men har ingen ro i kroppen så har bäddat rent och grejat och känner fortfarande inte nån ro. Men tror jag ska leta upp nåt gott att gnaga på och sätta på Walk the line innan det är dags att sova. 

Imorn är det jobb igen och det fortsätter så fram tills på torsdag sen är jag faktiskt ledig i tre härliga dagar. 


Goda maten, goa ungen och goodiebagen. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0