Lördag kväll


Lördags myser alldeles för mej själv med chips och julmust medans lilla hjärtat sover och stora hjärtat är i vara eller påväg därifrån tillochmed . Hur gött är de inte att dricka dricka förövrigt?? Tur att de bara är jul en gång om året eftersom jag annars inte dricker dricka. Men julmusten är på undantag. Förövrigt vägrar jag ju dricka annat än i alkoholform. ;) man får liksom lite välja sina laster och jag väljer socker i godisform istället för dricka. 

I torsdags var ja ledig så då passade vi på att ta en tur till Karlstad och inhandla saker till lilla toan. Ny toaring, hållare för papper, sån där toapappers hållare för golvet att förvara rullarna på, spegel, kran och vattenlås. Nu ska vi bara få ihop de med, skulle helt klart behöva vara ledig mer. Men på nästa söndag kanske vi får tid över? Förutsatt att vi kommer iväg på onsdag och hämtar motor till 64an annars lär vi få göra de den söndagen annars. Jaja de märks, skulle varit kul att vara klara tills på torsdag när jag ska ha massa folk här men dom får nog stå ut med en riven, kal och ugly toa om dom vill gå på toa ;) 

Igår var syrran här och vi tog en sväng på stan, Wilde blev som vanligt bortskämd av sin Ossi han. En ny blixten mössa, likadan som dej sa han till kattungen blixten sen när han hade kommit hem. Sötongen! Även en påse godis och reflex med bamse fick han. Spanade på massa julklappar och jag längtar! Jag fyndade även lite på halva reapriset när vi va på Lindex, en keps till Wilde för 25:- och ett 3-pack snygga hipsters till mig för 37:-. Rea är väl kul?! Syrran hade med en påse kläder till mig, hur kul som helst de. Massa fina tröjor fick ja :) typ händer aldrig att jag får kläder sådär, däremot ger jag ofta bort så kul att få också. Jag i min tur gav syrran ett par helt nya jeans, dom ljusa som ja köpte på hm för ett tag sen. Som jag absolut trodde skulle passa när jag äntligen hade hittat en modell som passade mej mej dom var dessvärre nästan 2 två centimeter mindre i benen/bredden än dom grå. Tråkigt men bra att dom passade henne perfekt istället :) 

Kvällen igår avslutade vi med film, Fjällbackamorden och tacos. Bra kväll med mitt hjärta <3 

Nu ska jag ägna mej åt Så mycket bättre sen tidigt i säng som vanligt. Sovmorgon från jobbet imorn eftersom ja jobbar kvällen men Wilde ger mej nog ingen sovmorgon så. Måndag till torsdag denna veckan har vaknat exakt 05,40 varje dag. Hur gick det till då? Mat och sovklocka som Skalman eller? Hoppas på lite längre imorn iallafall, han var sliten idag så efter att ha härjat hos farbror Tommy och Anita. 





Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0