Torsdag

 
Började dagen med att vi sov ända till halv 8. Wilde var inte alls pigg imorse hostade och hade sig, gick ur sängen halv 8 och låg sen på soffan ända tills kvart över 8 då spydde han rätt ut. Lilla stackars hjärtat mitt. Dock väldigt tveksam till att det skulle vara nån magsjuka? Han är pigg, har druckit både saft och cola men har spytt i 2 omgångar. Han får (såklart) vara hemma från dagis idag och imorn så får vi se vad detta är för nåt han fått denna gången. Vi väntar iallafall på att pappan i huset ska komma hem nu, slutar jobba tidigt idag och sen har han lång helg.  
 
Själv ska jag jobba hela helgen och eftersom det är pingst går vi på storhelgsersättning hela helgen. Fint på kontot det minsann!  Dessutom har jag den bästa helgen på mitt schema också, då blir det ännu lite bättre. Både fredag och lördag kvällen hemma och sovmorgon på söndag, då kan man helgmysa fast det är jobbhelg.  
 
På måndag sen då bär det av tlll vårdcentralen för ajaj behandling av min onda tå. Jag är redan nervös vill jag lova, ogillar saker som gör ont :( Ser inte fram emot det alls men förhoppingsvis slipper jag ha ont mer än just för stunden då och sen bli helt bra. Får iallafall bli att ta hela måndagen ledig, det verkade som man kunde ha ganska ont efter också så.. :(
 
Snart dags att gå ner i tvättstugan och byta i maskin, filtar, klädsel till soffa, kläder mm har blivit nerspytt och måste tvättas. Förra maskinen hade inte centrifugerats och jag hoppas verkligen att denna har gjort de annars gråter jag. För inte vill jag att tvättmaskin ska lägga av inte. Och sen ikväll står det jobb på schemat, tråkigt att missa Revenge men jag ser fram emot att ha en tv myskväll imorn istället, ta igen allt bra jag missat under veckan när jag jobbat. Play är det bästa tv uppfunnit tror jag, perfekt att ta igen när man missat eller att sitta och kolla på när man inte har nåt att göra.
Mina fina <3an
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0