Tisdag

 
God morgon, denna dagen startade med sovmorgon ända till 7. Tänk om han sov till minst sju varje morgon vi inte ska upp till dagis? Skulle vara jämt hur gött som helst det men man får vara glad för dom dagarna som klockan är minst sju innan det är dags att kliva upp ;) Tycker förövrigt att Wilde är alldeles för söt när han leker med min gamla telefon, alla apparna fungerar fortfarande så han har flera spel och 2 appar med katter där som han leker med. Pratar, skrattar,klappar och bjuder katterna på sin egen mat medans katterna skrattar, pratar och härmar det han säger. Lyckan är total kan jag säga. Och vad ungen kan? Så duktig så. :)
 
Idag ska jag jobba kvällen men den börjar redan 13,30 så känns som jag ska jobba hela dagen och lite till. Lite drygt men det är mer timmar i det än att inte jobba alls så. Innan jobbet måste huset städas, ser ut som fan här. Men det passar perfekt att göra när Wilde åkt till dagis sen det. Måste även ringa vårdcentralen sen för nu har jag vidrigt ont i min tå igen, drar mej verkligen för att gå dit med tanke på att om det inte blev bra sist var jag förvarnad om att det skulle göra mera ont med nästa behandling. Ajaj men inte kan jag gå så här heller för nu gör tillochmed strumporna ont att ha på sig, var bra i ett par dagar efter sist men sen så var det tillbaka till ont. Förutom dessa två tråkiga sakerna hoppas jag på att få åka och hämta paket, har beställt ny Noka nu. Sen jag skrev sist och var så himla nöjd med att ha gått ner 13 kg så har det inte hänt ett skit mer, slutade med nokan nångång då och gick över på modifast&naturdiet och det har inte alls fungerat lika bra. Har varit mycket mera hungrig och sugen på sötsaker än innan, har inte gått upp ett endaste gram dock men heller inget ner. Har själv slarvat mer med, blivit både det ena och andra i godsaker väg eftersom både sug och hunger funnits där. Så nya tag nu 2-3kg till allra helst 5 sen är jag nöjd ett tag. :) Är för den delen nöjd nu med egentligen med att jag just inte gått upp nåt men skulle ju inte skada med lite mera ner därför tar jag nya tag igen innan det är bra.
 
Nu ska jag ta mej lite frukost innan vi sparkar igång dagen här, borde plocka och greja innan dagis så går det fort och städa sen när jag blir ensam. :)
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0