Tisdag tråkiga tråkiga tisdag

 
Okej det är verkligen tråkigt att bara sitta hemma och göra mista lilla, men jag förstår varför jag skulle vara hemma och belasta minta möjliga. En dag på jobbet idag hade blivit en lång och haltande dag stel och öm som jag är idag.  Var drygt att bara gå till postlådan. Sovit som en kratta har jag gjort med, hade ont i foten när jag skulle sova bultade och värkte. Och som det inte var nog upptäckte jag en stooor spindel på stenväggen innan jag skulle somna, fick väcka hjärtat som försökte ha ihjäl den men den ramlade ner mellan listen och stenväggen istället så har säkert vaknat minst 10ggr bara för att kolla efter den och se att den inte kommit tillbaka. Sen detta väldige åskoväder på det, 2 skräcker på en natt tillsammans med obekväm sovställning och bultande fot. Yes inte utan att ryggen då blir skrot som den alltid blir om jag tar det för lugnt eller som nu dessutom sovit dåligt och obekvämt.
 
Jaja jag intar soffläget idag med, en bok utläst en snart läst till hälften. Tur att jag har en tredje kvar. :) Längtar tills i eftermiddag när min hjärtan kommer hem då blir det inte så långsamt längre. Förresten fick Wilde sitt bord av pappan igår, han ville öppna och bygga ihop det med en gång men det får vänta tills helgen skulle jag tro. Inget uteväder ändå nu.
Haha fick mej ett skratt åt Wilde igår med när han konstaterade att pappa har gräs i ansikten (skägget). Och till mat skulle han ha blå pizza. Och helnöjd var han med att ha bakat smörgås på dagis. Goa unge, det är så kul att höra han när han pratar, berättar och hittar på. :)
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0