Onsdag

 
Sista dagen hemma nu sköönt! Imorn är det tillbaka till jobb som gäller och direkt efter jobbet bär det av till vårdentralen för koll att det ser bra ut. Idag stannade Wilde hemma med mig, har roat oss med att pröva en massa sommarkläder och konstaterat att förra årets shorts funkar lika bra i år med så då slipper vi köpa det :) Han ska bara få ett par i mörk jeans färg för det saknar jag men det har jag hittat ett par fina på HM som det får bli att köpa nästa gång vi är i Karlstad, sommar sandaler ska ha ha ett par också och det får också köpas i Karlstad nästa gång vi är där.
 
Usch börjar allt bli trött på detta blöta vädret nu, vill ha sol och fint igen men det lär vi få vänta på några dagar till ser det ut som. Regnet tillsammans med dom fina dagarna vi hade är iallafall lika effektivt som gödsel på gräsmattan den växer värre än ogräs så så fort det blir fint lär det vara dags att rasta gräsklipparen igen. Det absolut tråkigaste jag vet. Men men det är väl bara att stå ut ;)
 
Ganska värdelös uppdatering egentligen, skulle mest bara fördriva tiden litegrann i väntan på nån ide vad vi ska hitta på här hemma. Tänkte baka en sväng men hur kul är det att baka och inte kunna äta det man bakat sen? Näh den bakningen får allt vänta ett par dagar. Får fundera ut nåt annat att göra, Wilde tycker väl inte att det är allt för kul att sitta och läsa bok hela dagen så.
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0