Lördag med shopping

 
Haft en trevlig heldag med syster och lilla hjärtat i Karlstad idag. Fint väder, bra sällskap och shopping kan inte bli fel det. Wilde var väldigt nöjd med att få gå på Mc Donalds och äta ha-burgare. Och vilket tålamod han har? Först på biltema efter mer är 3 timmar på bergvik hade han tröttnat på shoppingen. Väldigt nöjd med dagens inköp är jag iallafall men lite ledsen för att inte blommlådan jag skulle ha fanns, speciellt eftersom jag hade köpt blommor till den redan. Wilde har som vanligt blivit bortskäms av moster med, så snäll så!
 
När vi kom hem från Kd tillbringades ett par timmar ute tills det blev dags att stoppa en övertrött Wilde med 2 års trots på bästa nivå i säng. Tog bara en timme att få han att somna, pjuh! Är hur kul som helst med alla hans upptåg, påhitt och allt han gör men trotsen, att det finns så mycket humör i en sån liten människa?   
 
Näh nu ska ni få se bilder på dagens shopping sen är det pizzatajm. Gott för en hungrig mage det. :)
 
Dagens inköpt till mig, baskläder, linne med små prickar, fina sommarstrumpor, korta shorts  och sandaler att ha på jobbet i sommar. Så nu måste det bli sommar också så jag får anvädning för allt detta.
 
Självklart blev det ännu en favorittröja från stadium, tack Sandra för att du tipsa om dom här. Världens goaste tröjor minsann. Nästa gång jag har vägarna förbi ska det bli en grå, sen skadar det nog inte med en svart till ;)  
 
Till Wilde köpte jag bara saker han behöver för en gångs skull, 2 par shorts.Okej skulle väl bara ha mörka jeans egentligen men piratshortsen var ju så tuffa. Sommarsandlaer måste han ha trots att han inte ville ha dom själv, huja han vet vad han vill ha för skor minsann. En keps får han ha med, ville ha en lätt matchad i just den modellen så denna var ju perfekt :)
 
Bortskämd blir han av sin Ossi, tuffa skor som han absolut ville ha. Han har sprungit runt i dom ända sen han kom hem. Blixten mqueen tröja hade han bestämt med moster att han skulle ha redan innan vi åkte från säffle, blev ett linne då med hans favorit blixten. En annan favorit är Manny och kepsen han fick har suttit på huvudet större delen av kvällen den med. Och en jättefin luddis-jacka fick med. Så snygg så man nästan ser framemot hösten ;)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0