Torsdag

 
Usch dagarna bara springer iväg, snart har en vecka gått av semestern. Har väl dock inte gjort så mycket om dagarna än, i tisdags tog vi oss en promenad till stan och lånade en bok till mej och tog oss en glass på Mc donalds. Ungefär den dagens höjdpunkt ;) Igår var det verkligen skitväder, perfekt sitta i soffan och läsa en bra bok väder så vilken tur att jag hade senaste om Maria Wern hemma tack vare tisdagens promenad. Passa på att åka till kvarnbacken och få lite färg med när det ändå var kasst väder. Tog oss även en svägn till Lidl och handlade. Avslutade kvällen med senaste Wallader filmen och den fick klart godkänt till skillnad från den näst nyaste.
 
Idag har vi varit i Karlstad och handlat, köpte lite saker vi behövde på Ikea. Var på biltema och så en sväng på Ica Maxi. Även in på ÖoB på vägen dit med, så kul shopping hade vi. Städmedel, mat osv. Bara hjärtat som kom hem med nåt lite roligare, och Wilde då också som vanligt han fick sig en alldeles egen gräsklippare i äkta plast. När vi kom hem kom Ewa hit, sen när hon hade åkt gick Wilde hem till Pia och vi har plockat lite för att åka till tippen imorn.
 
Nu lägger hjärtat Wilde och jag ska kolla på den nya seriern på play som började på 5an igår. Av samma person som gjorde Desperate eller nåt sånt? Till det lite varma mackor, mums!
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0