Söndag kväll

 
Här har vi haft en väldigt lugn helg, igår hände väl knappt nåt på hela dagen utan mest bara gjort ingenting. Wilde har iallafall varit nöjd för vi har matat grannarnas katt denna helgen och han har tyckt att det vart jätte kul att gå dit med mat och klappat katten. :)
 
Idag har vi haft Ingela här på kaffe och när hon hade åkt hem åkte vi iväg och kolla på kattungen och dom nya kaninungarna. Wilde tycker det är hur kul som helst att åka dit han, finns så mycket att göra så. Bilderna hittar ni i inlägget under som bara är fyllt med bilder. Ska bli kul när vi får hem våran lilla röda kattbebis, men många veckor kvar innan den är redo för flytt.
 
Nu ska jag kika lite på Wallander, borde försöka komma i säng tidigt idag men här har vi lagt oss till med semester vanor. Sena kvällar och  ganska sena morgnar med för att vara i detta huset. Wilde har sovit till 8-9 på morgnarna nu. Underbart! Det är vi verkligen inte bortskämda med vill jag lova. Så länge har han inte sovit sen han var nyfödd tror jag?! Förutom nån enstaka morgon ibland.
 
Imorn är vi iallafall laddade för en dag på Liseberg, mina hjärtan, syrran och jag. Ska bli så himla kul att åka iväg en sväng. Hoppas vi får fint väder, enligt smhi 15 grader och moln men det kan ju ändras? Inget regn utlovat iallafall och det hoppas jag vi slipper. 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0