Semester

 
Lördagen blev en lyckad kväll trots lite bilkrångel, lite regn&kyla och mygg som höll på att äta upp oss i hillringsbergsparken. Nån förfest kom vi aldrig iväg på jag och syrran utan blev kvar här tills vi skulle åka men vi hade det helt okej ändå. I bilen på vägen dit och i parken var det kul. Landade hemma nångång runt 4, mätt på kebab med lite besviken på att inte ha fått sig en god pizza men det kom vi försent för.
 
 
 
Igår var vaknade jag pigg och glad runt 12 tiden, åt lite smörgås och stack iväg för att hämta Wilde. Stannade på en kopp kaffe hos Wildes farmor och farfar innan vi började röra oss hemåt men kom inte långt innan pappa ringde så stannade till där på kaffe också. Hem sen och bara slappade resten av dagen, käkade den efterlängtade pizzan och på kvällen blev det Wallander.
 
Idag började dagen med att jag nästan försov mej till tandläkaren, skulle vara där 10 och skulle ju aldrig trott att Wilde skulle sova så länge som han gjorde så ställde ingen klocka. Jag vaknade 5 över 9 så det blev bråttom i dusch, göra sej iordning och få i sig frukost och kaffe innan man fick iväg. Jag hann iallafall med 2 minuter tillgodo.
 
När jag kom hem tog jag och Wilde och cyklade bort till Jessica på lite kaffe. Sen hem och klippte gräsmattan. Efter det hamnade jag framför symaskinen, sen igår har jag sytt 2 gardinkappor, ett draperi och till Wilde har jag sytt en filt med fleecebaksida och kuddfodral i samma tyg som hans gardiner på rummet. Rätt nöjd med resultatet med tanke på att det var mer än 10 år sen sist ja sydde. Wilde har varit hos grannarna i flera timmar idag igen trivs väldigt bra där, fick inte med han när vi åkte och handlade eller nåt. Han är allt för rolig :)
 
 
Nu är det dags att sätta på en film, jag är sugen på Walk the line men vi får väl se vad det blir :)
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0