Midsommardagen

 
Igår gjordes sista  arbetspasset på fyra veckor, härligt ska det bli med semester. Bara ta dagen som den kommer och ha tid med allt man vill hinna med.
 
Midsommarafton igår men det firades inte nåt värre, slutade jobba 16. Hem och plockade lite, gjorde egen glass som jag glömde bjuda på. Gjorde egen marinad till köttet och kycklingen som inte blev vidare gott och pricken över iet så brände jag köttet på grillen. Men vi hade rätt trevligt ändå, Stephanie, Gugge och Elias var här och grillade med oss. Ett par glas rose slank ner och det är helt klart nåt för mig det där med rose. Trevligt med lite omväxling till cider. I säng rätt tidigt, man måste ju vara pigg idag.
 
Vaknade först av alla idag och Wilde sist. Nästan så man vågar börja hoppas på¨att dagarna kommer att börja runt 8 halv 9 här nu. Han sover iallafall oftare och oftare så länge. :) Stack och solade och hämtade paket efter frukosten, sen hem och försöka få Wilde i bad. Inte det lättaste men lite renare blev han iallafall på dom ungefär 2 sekunderna han satt i badet när jag väl hade fått han att gå i de. Nu ska der städas,hängas tvätt, packas åt Wilde,  duschas och göra mej redo för fest, fixas mat och så är det meningen att vi ska hinna träffa Jessica och barnen också men inte hört nåt från henne än. Wilde ska åka till farmor&farfar vid 4 han så nu undrar hur jag mest hur ska hinna med allt detta på drygt 4 timmar men det går nog eller vad tror ni? ;) Lika bra att sätta igång med en gång tror ja och sluta sitta här iallafall.
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0