Hela veckan

 
Här hinns det tydligen inte med några uppdateringar inte, fullt upp varenda dag och dator tiden är rejält minimerad just nu :)
 
Men vad har hänt sen sist då? Förra helgen var bra, bra folk, härligt väder och bla bla bla. Ni får ett par bilder här istället :)
 
 
 
Veckan som varit sen har bestått i jobb för min del och ett medlemsmöte på kommunal, och varje dag har det varit lika spännande att komma hem. Bjudits på god mat och efterätter, det har hänt nytt med hemmet/bilen/trädgården varje dag. Kan helt klart vänja mig vid att ha en hemmaman ;)
 
I torsdags kl 21 tog jag helgen, tyckte jag förtjänade det som uppladdning för veckan som kommer då det vankas en hel del jobb med både kvällar, dagar, helgen och en heldag 7-22,30. 2 lediga dagar kvar än förvisso men tänkte allt täcka upp dom med jobb med. :)
 
Igår var en fin dag, sovmorgon för mig. Sen lite grejande här hemma innan vi drog ut på stan en sväng, skulle boka tid på creative art tänkte jag men det gick inte för tatueraren fanns inte där och hon visste inte när han skulle vara där heller. Tråkig och inte vidare seriöst kände jag...
 
Sen åkte vi iallafall vidare till optimera och köpte massa trä av olika slag och former. Oj vad fint det kommer att bli i hallen. Golvet är på plats, taket målat och tapeten uppe. Kanske rentav blir klart denna helgen?
 
Fick besök av syrran, Stephanie, Gugge och Elias när vi kom hem. Kaffe på altan och sen när dom hade åkt igen bestämde vi oss för att äta allé mat. Wilde var stört nöjd, god mat och han fick välja leksak själv och dessutom fick han två stycken. Var en tjej som jag jobbat med i västra som var så gullig imot han så han fick 2 när han inte kunde bestämma sig :)
 
Nu överväger jag att måla ytterdörren för en andra gång. Sen ska vi se vad resten av dagen har att bjuda på, vad som ska grejas med och vad som blir gjort. Wilde vill åka till sin farbror Tommy han och titta på kattungarna dom fått så vi får väl försöka ta oss en tur dit med. :)
 
Såhär ser det förresten ut på altanen nu, trivs så bra där är som ett extra rum fast ute nu.
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0