Torsdag

 
Torsdag kväll och snart dags att sova, men först några rader här.
 
Igår hade vi en dryg dag hemma, Wilde var på ett alldeles jämt omöjligt humör hela dagen igår nästan. Tror vi fick igen lite för att vi konstaterade på BVC i tisdags att han var inte så farligt trotsig han inte. Mycket mycket vilja och humör i en mycket liten människa. Var jämt helt slut igår kväll ;) Men det går väl snart över hoppas jag?! 
 
Avrundade iallafalll gårdagen med att se Breaking dawn del 2. Den var bra den men synd att det bara var sista, jag vill ha meeeer!
 
Idag skulle jag få mej en lång sovmorgon tänkte jag, tyckte det behövdes men då ringer min kära mormor och väcker mej för att säga Grattis. En dag för tidigt... Jaja bättre sent än aldrig svarade hon glatt. Det var min sovmorgon det.
 
Sotarn om hit för brandskyddsbesikting i förmiddags, efter att ha varit här gick han till grannen och vi fick oss ett gott skratt här i huset. Wilde kommer inspringandes "Toten här grejar kom mamma!" och så fick ja bli med han ut och han pekar överlyckligt mot grannens skorsten där sotarn sticker upp med halva överkroppen. Ahahaha NU vet Wilde att tomten finns iallafall och han kommer inte med paket om man inte är snäll.
 
Vid ett åkte vi till Furuskog för att umgås med Jessica och barnen en stund. Avslutade med en glass på Alle innan det bar av hem för att baka och fixa. Nu hoppas vi tårtan smakar bra imorn, gjorde även citron muffins och dom smakade helt okej enligt mej men äckliga enligt Wilde.
 
Imorn när jag vaknar är jag gammal.........
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0