MåndagSista lediga dagen idag, såååå tråkigt så det finns inte. Man skulle ha semester hela sommaren istället tycker jag nog. Men har iallafall en liten kille här som längtar som en tok efter dagis :) och vi har haft en fin semester med ett par dagsutflykter även om vi mest bara varit hemma och njutit av det fina vädret. :)

Dom senaste dagarna har ägnats åt det med alltså åt att mest vara hemma, solat bena, grejat här hemma och läst en massa bra böcker. ;) igår hade vi dessutom besök av min faster som vi bara träffar typ 2ggr om året. Alltid trevligt att ses, och idag körde vi förbi hos pappa och Ingela och fick se pappas bil hemma så då fick vi dit o säga hej för han har ja inte träffat sen midsommar för han har så fullt upp på jobbet så fort det blir sommar och är borta mer än hemma.

Nu har Wilde somnat så jag ska smyga ner och ut för vi ska packa kärran med skräp och åka till tippen imorn innan ja börja jobba.

Vi har haft en liten igelkott på besök under trappan, de tyckte Wilde var kul. Han visade bilar för den och tyckte "piggelinen" skulle följa med in och kolla på Pippi :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0