Dagen före dagen..


Heldag i Karlstad med syster idag, hade väl förberett mej på hysteriskt, trångt, varmt och alldeles för mkt folk men de var faktiskt inte så illa. Visst folk var det men ändå helt okej. Skönt! Hittade de jag skulle ha i julklappar utan några större svårigheter, och hittade även lite småsaker till mej själv. Massor av wrappar inlösta och även shoppat upp ett av mina två presentkort på lagerhaus. Gissa på vaaaaad? Ugglor såklart! 💕 och lite annat...   

Nu slappar vi i soffan jag och mitt hjärta, pluras uppesittarkväll i bakgrunden och med mobilerna i handen. Sociala så :) Borde kanske rulla lite köttbullar, städa eller hoppa i duschen men känns som det hinns med imorn annars.. Julfirandet börjar vid tre vilket innebär flera timmar till övers men får jag jämt lite energi kanske nåt blir gjort. 

Wrapp på indiska blev 5 lyktor och två julgrans dekorationer. Wrapp på Hemtex pepparkaks cola och på jysk fick det bli tråkiga praktiska saker som handdukar och pedalhink. Gratis är the shit eller vad säger ni?! 

Och hur fina är inte mina nya ugglor? Man blir så himla glad av fina ugglor. 

Förövrigt stör jag mej satan på att affärerna iallafall på nätet redan börjat med mellandagsrea. Hallå är det mellandagar nu eller? Nej precis! Och rean ska börja på annandagen och inget annat. Så äre! 
Nu har jag fått det sagt med. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0