Torsdag


Vilken höst dag detta har känts som, kallt, regnigt och grått. Usch det känns sorgligt, är så himla kort tid man har riktig sommar. Fast visst hösten är inte här på riktigt än men blir kallare och kallare för varje morgon man cyklar till jobbet och mörkare och mörkare för varje kväll. Gillart inte! Sommaren borde vara längre helt klart även om både höst, vinter och vår har sin charm. Näh nu hoppas jag iallafall på minst 20+ augusti ut :)

Har varit ledig idag, kände att det kunde vara bra med en ledig dag med tanke på att jag jobbat och ska jobba över 50 timmar denna veckan. Har bara varit mest hela dagen, grejat här hemma med allt sånt som måste göras hela tiden. Läst och så har Wildes faster Ewa varit här på kaffe. Wilde är på lagomt gott humör, ena stunden jätte gla och go pratar och hittar på en massa för att i nästa bara vägra lyssna, grina och dra i en. Pjuh inte lätt att förstå sig på en 2 åring inte. Men vad jag skrattar åt han när man frågar han efter efternamn. Vad heter pappa? Fridlund Vad heter Wilde? Fridlund Vad heter mamma? Apan Nilsson. Hahaaha ja men tack för den då :) (Pippi kommer det såklart ifrån, apan herr Nilsson)

Kollade förresten på den senaste wallandern igår, jag är besviken på dom nya filmerna. Den första var skitkass verkliegen, den andra var förvisso jättebra och den igår var också bra men jag gillar inte Wallander som en supen, skum typ och att Linda dyker upp igen som en person som inte alls är som Linda var från början. Men jag kommer fortsätta att kolla ändå, svenska kriminalare och deckare är det bästa både på tv och att läsa.

Nej nu ska jag återgå till min bok och bara slappa i soffan för att ladda upp för kommande dagar. Längtar till nästa helg då är jag ledig igen och då väntar roligheter för då är det Annelunds festen. :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0