Onsdag kvällNu var det några dagar sen sist, inte alltid tiden räcker till men nu har jag ett par minuter medans Wilde nattas :)

Helgen som va det var en bra helg de, torget, träffa syster, fick håret fixat och en rolig kväll på våran altan och sen i bil med bästa tjejerna&hjärtat. Dock var det väl nån som drack jämt lite för mycket och fick åka hem väldigt tidigt. Hoppsan! Haha men det var roligt så länge de vara :)

Denna veckan består i jobb, lite mera jobb och jobba den. Västra varvat med mitt egna. Jobbhelg på gång med, händer ändå inget kul denna helgen förutom barnloppis på medis så gör inte så mkt. Barnloppisen ska få sig ett besök på rasten den :)

Idag har vi laddat upp för vintern vi med ny overall till Wilde. Tyckte de va lika bra att vara ute i god tid och passa på nu. Jättefin en blev de, svart med stjärnor i olika färger från Lindex.

Nej nu har Wilde somnat, själv ska ja gå ner och kolla på hart of dixie och Hollywood fruar på play eftersom ja missa när ja jobba igår kväll. Avslutar med bild från i lördags


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0