Trött

 
Fryser som en tok. Kan inte våren komma på riktigt snart? Jag är så trött på att frysa nu och jag är trött på vinterjackan.
 
Idag har jag gjort ett kortpass på jobbet, när jag kom hem blev det lite plock och grejande sen stack jag och sola. Gött det, får göras om snart igen så himla gött att ligga där i värmen och att få lite färg på det är inte fel för de behövs nu efter vintern. Skulle ta oss en tur till Erikshjälpen förut med, inte en så lyckad tur kanske för när jag körde in på parkeringen och framåt där så kom en gubbe och körde i sidan på oss. Blev inte så farligt stor skada men förbaskat tråkigt är det. Gubben kom ur sin bil han, kollade på oss och plockade fram plånboken och tog fram 200:-? Kan säga att det inte var ett bud som accepterades. Det var iallafall en gubbe med självinstinkt för han konstaterade att han var en gammal gubbe och borde inte köra bil egentligen och det var ingen disskusion att inte felet helt och hållet var hans. Största skadorna fick han med, inte alls snyggt i fronten på hans bil för blev både skrap märken och ett hål. Hoppas allt flyter på bra med försäkringen iallafall så ska det nog bli bra detta ändå men som sagt trist är det.
 
Eftermiddagen sen har tillbringats med en tur till lekparken, Wilde var på sitt allra mest strålande humör och vädret unerbart... eller inte? Blev inte alls långvariga där, hem och fick snällt fortsätta vara ute för Wilde ville inte alls vara inne han. Har röjt bort ute på altan och min bil är nu fixad och redo för besiktning imorn. Köpte förresten lite nytt till altan förut med, var egentligen det jag skulle kolla efter på erikshjälpen men där fanns inget så blev handlat på Fixer istället. 2 krukor att ha på väggen, en kruka till bordet och dukhållare. :) Har blivit mycklet nytt idag, paket i brevlådan med nya tröjor från Nelly. Nytt till altanen och så hämtades paket på Coop från Ellos, nya skor att ha på jobbet, byggare bob set till Wilde och handdukar att ha när lilla toan är omgjord :) Hade beställt 2 olika set med handdukar men dom snyggaste var restade till 10 juni. Fast det spelar ju inte roll eftersom toan ändå inte är klar än på länge :)
 
 
Tröjorna :)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0