Tisdag

 
Idag vankas det kvällsjobb så har haft mysmorgon med Wilde samtidigt som jag även hunnit både plocka och fixa 2 födelsedagskort innan jag lämnade han på dagis vid halv 11. Har nyss käkat lite tidig lunch och ska snart hoppa i duschen. Överväger om jag inte ska städa uppe också? Skulle behövas, har tid till det nu och det är gött och få det gjort när jag ändå är ensam. Sen får det bli en snabb sväng på stan innan jag börjar jobba, borde dyka ner i ett solarium med och underhålla min färg lite innan den försvinner helt. :)
 
Valborg är det idag med men som ni nog förstår firar jag den på jobbet och likaså 1 maj, är själv rätt nöjd med att jobba mitt i veckan och tjäna lite extra ob. Får en hel del fin ob nu i maj, storhelg på pingst och extra helgdagar mitt i veckan. Good det för det kan behövas i juni.
 
Imorn ska vi på 2 års kalas också, lilla Nova som blir stora tjejen. :)
 
I lördags grejade jag lite på altanen, nu ska ni få se lite av hur det blev. Inte klart än så visar bara det som är klart. :) Blir mer sen när sommaren närmar sig och man kan sätta en massa blommor osv.
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0