Onsdag

 
Jag överlevde besöket på VC igår! Känner mej ganska dum och undrar varför jag inte gjort nåt tidigare? Tog bara några minuter och är bättre nu än på många många månader. Bara hoppas det fortsätter vara bra annars utlovades aj aj behandling. Sjuksköterskan jag fick träffa var grannen här brevid, väldigt trevlig får jag säga vi har aldrig direkt pratat annars men nu pratades om både barn, helgens loppis och barnkläder.
 
Kvällen igår tillbringades på jobbet och likaså ska denna kvällen, blir många kvällar denna veckan samtidigt tillsammans med mycket ledig tid. Känns gott med mycket ledigt men sen tar jag igen i helgen + nästa vecka för då blir det inte mycket ledighet då inte och jobba 8 dagar på raken som det ser ut.
 
Ska gå till dagis om drygt 1½ timme här och sen ska jag ta mej en promenad till Kvarnbacken för lite sol sen har jag nog fått mig en fin grundbränna så kan jag bara underhålla det nån enstaka gång i veckan/varannan vecka sen. Fint det. :) När jag kommer hem ska vi röja i trappan ner till källaren och få undan snöslungan så vi kan få plats med en av vagnarna innanför källaredörren. Tråkigt men välbehövligt att få det gjort.
 
Imorn är jag ledig igen och då ska vi åka en sväng till Sandra&William. Det ska bli kul det :)
 

Kommentera
Postat av: Malin

Tack Sandra !! Och va fin du är :)


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0