Lördag

 
Veckan har sprungit iväg nu igen så här har jag hunnit med att skriva nåt. Har jobbat ganska mycket intensivt, tisdag onsdag gjorde jag 24 timmar på. Men fyra av dom timmarna var en trevlig tema dag på hotellet med hela gruppen, så trevligt att göra nåt utanför jobbet och dessutom vara hela gruppen. :) Hursomhelst mycket timmar på få dagar innebär att ett av alternativen är långledigt och det var helt klart mitt alternativ så i torsdags kl 14 gick jag på ledigt och återkommer måndag :)
 
Efter jobbet i torsdags var Sandra och William här när jag slutade och vi och Wilde åkte ner en sväng till Åmål och kollade affärer och avslutade sen med en fika på Holgers innan dom åkte hemåt igen. Har gräsligt dåligt samvete för att jag sen inte var iväg och lyssnade på infon om kommande strejk men vissa dagar räcker man inte till och det var en sån dag. Måste ta och snoka reda på lite mer vad som händer och sker iallafall ang det. Men kommunal har en bra sida där man brukar kunna få mycket info :)
 
Igår var första hellediga dagen, sovmorgon för mig och sen på förmiddagen drog vi iväg mot karlstad för lite shopping. Skopunkten d är jag hade spanat in ett par skor länge och ÄNTLIGEN skulle köpa. Skorna pessfula irl, billiga i utseendet, det som skulle se ut som nitar var billig skit som plingade och lim spill lite varstans. Jo man tackar! Det blev ett par andra lite finare skor istället ifall det nu skulle dyka upp tillfällen det passar sej. Wilde fick 2 par han, ett par snabba tennisskor som han valde själv och ett par gummistövlar. Var inne på Stadium och fick mej världens goaste tröja, lätt att jag ska köpa en i varje färg så småningom. :) Även en tur på bolaget eftersom dom har rekordelig päron där vilket inte finns här i säffle, fixade födelesdags present till lilla Nova och köpte ett skärp till Wilde med blixten på. Sen var det dags att rulla mot Ikea, nytt vardagsrumsbord stog högst på listan. Förvisso samma som vi har men det vi har är inte i så fint skick så det behövdes bytas ut. Köpte även en ram till en Wildes bilder från fotograferingen, nya dynor till altanen och en plastpall så Wilde kan vara med och nå i köket. Och för att inte glömma en mörklägningsgardin till sovrummet. :)
 
När vi kom tillbaka till Säffle blev det mathandling och sen när vi kom hem kom mamma/mormor förbi en sväng och när hon hade åkt hem åkte vi ut igen och köpte pizza. När Wilde hade somnat blev det myskväll med med film, Maria Wern-inte ens det förflutna. Jättebra tyckte jag men så är jag ju helt såld på svenska deckare också både på film och i bok. :)
 
Idag är det lördag, inte mycket planerat för dagen förutom att vi hoppas på fika besök av pappa&Ingela och att att syrran ska komma hit. Bara vara och vara ledig är gött det med. Hjärtat ska ut han men jag ska bara vara hemma och slappa. Laddar för marknaden jag istället :) Blir mys med mitt lilla hjärta istället och när han har somnat ikväll ska jag måla den lilla möbeln som står på trappan så den blir vit och fräsch igen. Kommer bli så snyggt där ute sen när det blir målat, städat och undanplockat.
 
Nu ska jag fixa lite kaffe sen ska bordet skruvas ihop hade jag tänkt mig :)
 
Senaste nytt till mej och Wilde, dom blåa plastbilarna var det som följde med från turen till Åmål i torsdags resten från igår. Dynor och bord får ni se senare.  
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0