Lööördag

 
Sitter i soffan och slappar efter en heldag i Karlstad med hjärtat mitt. Många tusen fattigare blev vi idag men så småningom är det väl meningen att det ska bli en riktigt fin hall som resultat? :) Bilen min fick vi dessvärre inte med dit, fick avboka besiktningstiden eftersom det visade sig vara mer som behövde bytas så det blev att köpa fler delar idag igen. Snart bytt allt i bromsväg tror jag så nu får vi väl hoppas på 10e gången gillt eller så och att jag kommer iväg till besiktning i veckan.
 
Förutom grejer till bilen handlade vi som sagt grejer till hallen, tapeter, golv, färg, handfat m komod och en himla massa saker som behövs för att kunna greja. Ikea skulle vi varit på med men med lite lätt plastbrist i bilen så fick det vänta tills vi åker till karlstad nästa gång vilket blir om 3 veckor :) Handlade lite annat på biltema med som en stor traktor till Wilde att åka på, trädgårdsgrejer i Wildes storlek och en blommlåda till trappan. Tog även en sväng in på Bergvik, käkade Kebabtallrik på Mamas och köpte en lång svart top till mej och ett par tuffa gröna tennisskor till Wilde men som dessvärre var för små :( Vår son växer så vi knappt hinner med :/ Han hade iallafall haft en bra dag med mormor, varit på mc donalds, varit på djuraffären och tittat på fiskar och varit ute.
 
Nu ska vi äta vitlöksbaguetter med salami och brie, sen ska jag kolla på criminalminds på play som jag missade i torsdags för att jag kollade revenge. Imorn är det min tur att gå upp tidigt med Wilde och vi har bestämt att vi ska baka imorn. Blir bullar :) Och kl 16 imorn påbörjar jag min jobbhelg, känns knappt som jobbhelg eftersom jag gett bort min dag idag. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0