Helgen

 
Vilken bra lördag det var! Började dagen med en liten sovmorgon sen bar det av til Busungarnas i Långserud med tjejerna. Kom dit i bra tid så vi hamna långt fram i kön in, gött det! Väl där inne gjorde jag många bra fynd, converse, adidias och puma skor blandannat. Och gummistövlar, en softshell jacka, en windstopper fleece från polarn och pyret, en vind/vatten jacka, massa byxor, ett par tshirtar, 3 pyjamaser, en skjorta och säkert nåt mer som jag glömt. Mycket nöjd var jag iallafall och likaså Wilde som blev jätteglad för sina converse. Lika som mamma och pappa vill han va, eller ja allra helst pappa då då. :)
 
 
När jag kom hem var syrran här, vi beställde pizza och färgade mitt hår. Jag hann även tvätta upp alla kläderna och städa en sväng innan Wilde skulle åka till farmor&farfar och innan folket kom hit. Vi blev sittandes här hemma bra länge, tror klockan var halv elva innan vi drog oss mot stan. Lika trevligt som alltid att åka i bäste 65a och lyssna på musik. Höll oss nog mest i bilen hela kvällen men en sväng förbi utanför medis var vi iallafall och prata med lite folk. Avslutade med en kebab på Säffles innan vi avsluta kvällen, kan klockan ha vart runt 3 halv 4 tro när vi kom hem? Eller lite senare tillochmed kanske. :)
 
 
Nästa utgång blir till Trafikens dag det coh då hoppas jag bannemej att det är varmt nog att lämna vinterjackan hemma och att vi kan ha årets första altanfest! En månad dit så borde inte vara omöjligt väl? :)
 
Idag har det varit en lugn dag, vaknade runt 11 tiden. Städade undan lite här och sen gick jag och hämta Wilde. Han var jätteglad och hade haft kul hos farmor och farfar. :) Och bortskämd hade han blivit också med Byggare bob bok, cars pussel, arbetsbyxor och lite andra saker. Så snällt! Innan vi gick hem gick vi ner till domus och handlade lite godsaker. Grönsaker och dipp att ha nu och till ikväll blir det potatisallad med grönt äpple och rödlök och till det grillad kyckling. Mums! Blev alldeles för mycket snabbmat igår så idag blir detta extra gott. Har tagit mig friheten att vara ledig en extra dag denna helgen så jag blir hemma imorn med. Vi har tusen saker att göra så en extra dag behövdes, tillbaka på jobbet 16,00 på tisdag istället. Imorn blir det till att åka och köpa gipsplattor till hallen, bilen ska till Autoexperten för att förhoppningsvis få lampan släckt. Och så måste ja ringa och se om jag kan få en tid på VC, har så ont i en tå så jag knappt kan ha vissa skor på mig. Usch och blä, ingen lust med det men har haft ont länge och det är nog dags att inse att det inte går över av sig själv :/  Måste även se om vi inte kan ta oss iväg till soptippen med allt skräp som blivit av rivningen i hallen och urstädningarna uppe, hum hinns allt det med imorn tro? Tur annars att tisdag förmiddag finns med så kanske allt blir gjort. :)
 
Nu ska jag fortsätta och mysa med mitt lilla hjärta framför disney junior. Och hoppas att stora hjärtat ska vakna snart så vi kan ha söndagsmys hela lilla familjen :) <3
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0