Äntligen fredag

 
Igår tillbringades dagen med jobb och eftermiddagen sen kom Emelie och Nova hit på kaffe, bullar, tjat och lek. Gjorde ett ryck och fyllde frysen med bullar igen också, det gick hårt åt dom jag bakade sist så lika bra att fylla på innan jag kommer ihåg hur mycket lättare det är att köpa färdigt :)
 
Idag har det jobbats och arbetsdagen avslutades med medarbetarsamtal med chefen, det var ett bra samtal det och det var en nöjd tjej som slutade jobba idag och tog helgen. :) Kom hem till renoveringsröra, hjärtat som håller på att sätta upp reglar för att sänka taket i hallen. Kommer bli så bra när det är klart! Snart är det kvällen, skönt det. Ska laga gott att äta, mysa med min fina killar <3 och bara slappa och sen blir det tidigt sova för jag är hur trött som helst och ska man orka med morgondagen behövs det lite extra sömn tror jag bestämt.
 
Imorn är det äntligen imorn, dagen börjas med bästa barnloppisen -plånboken är laddad. Sen hem, sola och så kommer nog syster hit och umgås lite och då får det bli hårfärgning på mej med sen göra sig redo för kvällen med bästa flickorna i 65a och bästa chaufförn bakom ratten :). Morgondagen kommer bli så bra tror jag!
 
Förresten var jag allt himla nöjd imorse när jag fick köra till jobbet i min egen bil! Besiktningen igår gick helt okej, lampan lyste dock som förväntat, en styrled ska bytas och skyltbelysningen fungerade inte men det var inte allt i världen. Kunde varit mycket värre! Skönt att ha min egen bil igen iallafall och som dessutom luktar körsbär (haha doftgran som jag haft i över ett halvår och längtat efter att få använda)
 
Också kom korten idag med ju, äntligen! Så fina är dom så hur ska jag kunna välja vilka som ska sparas? Kanske slutar med att alla får bli kvar, är ju jättesvårt att bestämma/välja....
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0