Torsdag

 
Idag var ingen rolig dag att vara ledig på, jag har kännt mej alldeles uppstressad &irriterad hela dagen och har verkligen inte orkat slappna av en sekund ens. Trött är jag med för dagen startade tidigare än jag hade hoppats på, ont i ryggen har jag också. Denna jäkla rygg, en ny skulle vara nåt. Har varit ganska lugnt i långa perioder men nu jävlar får jag igen för det. Har även lyckats och få ont över ena knäet? Över också, inte i knät. Skulle behöva en veckas semester eller så, då kanske man skulle orka slappna av lite. (gnällkärring)
 
Har iallafall fått både det ena och andra gjort idag så inget ont som inte har nåt gott med sig eller vad var det dom kloka sa?!
 
Målat runt fönstret uppe i biorummet, putsat fönster invändigt och strykt&bytt gardin. Till julgardin........vet att det är alldeles för tidigt men hur stor ide är det att måla, putsa och sen hänga upp samma gamla dammiga gardin igen? Nä just det. Putsat fönster i sovrummet och bytt gardin där med till en beige knytlängd, den som uppfann knytlängden lär inte haft en två åring hängande i benen när varenda jäkla snöre skulle knytas fast. Men fiiiint blev de iallafall. :) Städat lite uppe, slagit in dom få julklapparna som fanns hemma har jag hunnit med också. Och mellan det har det varit fullt ös med Wilde. Igår städade jag nere men med tanke på hur det ser ut så lär jag få dra igång dammsugaren idag igen.... Härligt! Sand och lera i hela hallen, lilla toan full i kattsand och både vardagsrums och köks goiv ser förskräckliga ut. Hur gör alla som har pedantfina, alltid rena, perfekta hem? Berätta för mig!
 
Nu sover Wilde och jag sitter här och skriver men han borde vakna snart och då får vi åka och hämta ett paket. Strumporna skulle jag tro? Och tanka bilen så jag tar med till Nysäter imorn morgon. Lilla lätta arbetspasset 7-16 där sen raka vägen till stan, hem och vända för att göra ett pass 17,15-22,15 i Norelund. Vilken fredag! Inget fredags mys här inte.
 
Nä nu har jag varit munter så det räcker så bäst att avsluta med nåt upplyftande, 1 vecka kvar till Ullared!!!!!!  En heldag med Syster och Emelie (och säkert en miljon männsikor till visserligen) och massa shopping. Underbart! Även Sandra ska dit den dagen så får väl hoppas att vi springer på varandra där med :)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0