Tisdag

 
Denna dagen har tillbringats i Arvika för del 2 i utbildningen till arbetsplatsombud, var en intressant dag idag och jag tycker det är kul. Både att göra nånting annat, lära mej nytt och träffa nytt folk.
 
Direkt jag kom hem till Säffle var det hem och vända som gällde och rakt iväg på föräldramöte, vuxenpoäng där. Jisses jag på föräldramöte? Det låter så gammalt.. Så vuxet.. Men himla charmig unge har vi, det visades roligt bildspel där med alla ungarna :)
 
Alldeles för en liten stund sen fick jag ett samtal från Telia om att jag blivit för gammal för mitt abonemang, Så nu är det slut på billigt bra abonemang för finns inget alternativ som ger mej samma låga månadskostnad som nu. Så bara för att man är gammal så ska det bli dyrare också. Förövrigt fick det mej att känna mej extra gammal, jag tycker nog att 25 är en ganska lagom ålder och vill nog gärna tro att jag fortfarande är det. Känns bättre så ;) 
 
Nä nu ska jag slötitta lite på Twilight filmen sen ska det sovas så man är pigg och glad imorn. Förövrigt är detta stillasittande döden för min rygg, jisses hur kan det komma sig att ryggen bråkar som mest när jag sitter som mest stilla?
 
 
  
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0