Måndag morgon

 
Blev visst en ledig dag till så nu sitter jag och Wilde och mornar oss här i soffan. Han kollar på tv och jag sitter här :)
 
Igår hade vi en mysig familjedag, jag hade sovmorgon och det är aldrig fel. På förmiddagen åkte vi en tur till lekparken alla 3, en sväng om affären och lite så. Sen hem och grejade, städade, målade lite, ändrade om lite i badrummet och tvättade lite. Haha detta kanske inte ska räknas som mysigt då men, ändå gott att bara vara alla hemma och kunna greja som man vill. Avslutade söndagen med Solsidan och Johan Falk film. :)
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, får nog för styra upp nåt för synd att "slösa bort" en ledig dag på att inte göra nåt. Resten av denna veckan är antagligen ganska välfylld, det är 2 utbildningsdagar i Arvika på gång igen, föräldramöte på dagis, eventuellt teater med jobbet på onsdag, team möte hos Malin. Helgen satsar jag på att jobba för händer ändå inget kul då. Ja jag ska väl fohoppningsvis jobba torsdag-fredag också. Så jag vet vad jag gör iallafall. :)
 
Wilde och Nova i lördags :)
Mina fina killar <3
 
Förövrigt har min kamera på mobilen blivit gräsligt dålig, utomhus brukade jag få jättefina bilder förr. Fast å andra sidan mår mobilen inte så bra längre så.. Har jag sagt att jag avskyr teknik som inte fungerar som det ska?
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0