Måndag

 
Idag har det som vanligt jobbats, skulle jobbat ett kortpass men imorse plingade telefon och jag fick byta upp mig till ett längre pass dessutom på hemmaplan där jag inte varit på 1 vecka. Jobb imorn och onsdag med här i stan, på torsdag får jag vara ledig för dagis har planeringsdag och eftersom jag varken kan lämna tider eller garantera att jag ens ska jobba kan inte jag "kräva" att ha dagis till Wilde då så blir en dag hemma. Undrar just vad vi ska hitta på?
 
Efter jobbet åkte jag och Wilde förbi pappa&Ingela en sväng, dom var i Norge i helgen och jag hade bett dom handla med billiga blöjor. Dock hade dom inte snålat utan hade köpt 4 kartonger Pampers Aktive fit åt oss. Absolut inte det billigaste man kan hitta där men iallafall ett antal hundra billigare än vad 4 kartonger skulle ha kostat här :) Jag är himla glad  pch tacksam för det, nu har vi blöjor så vi klarar oss i ett par månader :)
 
Fick precis ner en ledsen liten kille, vaknade för en stund sen och var jätteledsen. Mamma mamma gråt han och ville absolut inte ligga ner i spjälsängen så fick följa med ner efter ett par försök att trösta-lägga ner i säng igen som inte funka. Mardrömmar kanske? Lite tät i näsan med men det blir man ju inte så ledsen av. Lilla hjärtat <3
 
Movietime :)
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0