Helgen

 
Igår avslutades jobbveckan med ett litet nätt pass 7-22,15. Behöver jag säga att jag var en smula trött i kroppen mot slutet av kvällen? Med 27 mil i bil bara på jobbet och 5 mil extra på det för att ta mej dit&hem var min rygg inte rolig igår kväll heller. Dessutom drogs jag med svag huvudvärk hela dagen igår, i torsdags var det värre då hade jag svårt att se och dundrande huvudvärk hela eftermiddagen/kvällen så svag var ju att föredra iallafall.
 
Idag och hela helgen för den delen är jag ledig, har haft mysmorgon med Wilde i soffan. Jag har kollat på veckans Criminal minds och Wilde på disney junior. Även hunnit med en halvtimmes undersökning på M3 och med det hade jag förtjänat ihop ännu ett presenkort. Vad ska jag välja denna gången tro? Lutar åt HM igen faktiskt :) Valde också att köpa 2 jullotter där man kunde vinna grymma priser, får se om man har nån tur där.
 
Vad ska vi göra idag då? Tror syster skulle styra hitåt och det är alltid trevligt. Förutom tråkiga saker här hemma borde vi få till en tur till lekparken tycker jag, och kanske en promenad? Skulle sitta fint i ryggen det för den är inte bra idag heller. 
 
Hoppas alla får en fin helg iallafall, det ska jag ha :)
 
Mina fina ♥

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0