Fraijdajj

 
En vecka sen sist, veckan har visst försvunnit. Sen sist då? Riktigt lyckad utekväll med fina flickorna i 65a förra lördagen, så jädra kul vi hade. Detta efterföljdes av en söndag som lika gärna kunde ha kvittat. Veckan har fyllts med jobb och ja jag försöker fundera på vad jag gjort mer? Vart trött som en gris av klockomställning, somnat alt velat sova när klockan varit 21 på kvällarna. pjuh. inte bara jag som kännt av det, Wilde har vaknat ännu lite tidigare och varit jämt total jätteövertrött på kvällarna. Härligt! Men förutom att sova och jobba då, nä jag minns nog inte annat än att vi var en sväng hos Ingela och hälsa på i onsdags efter jobb och dagis. Wilde fick så himla fina kläder av henne, bortskämda lilla hjärtat :)
 
Börjar tappa hoppet om min passat, blä för bilar och delar. Fick annan abs enhet till den i veckan men det var fel jävla skitgrej och 1450:- slängt på nåt helt i onödan. Har dock bokat en bes-tid ändå men lär säker avboka den till veckan om jag känner rätt.
 
Har en unge som helt plötsligt blivit så stoooor! Just nu sitter han brevid mej och sjunger med till Quack pack på tven, vade hände där liksom? Förövrigt är han totalt galen i Manny just nu, gråtit förtvivlat efter Manny när han varit övertrött och ledsen, frågat efter Manny så fort han vaknat/ska sova/kommit hem. Det är Manny manny manny. Till hans stor lycka fick jag en Händige manny vertktygslåda av en arbetskamrat. Ungen satt nog 20 minuter och bara stirrade på den när han fick den, sen har det dansats, spelats och grejats med denna sjungade verktygslåda :) Så himla snällt att han fick den :)
 
Har avslutat denna arbetsveckan med en sån där dag på jobbet som bara är så bra, bra sällskap, bra dag och då trivs jag riktigt fint med det jag gör. Fått en hel massa uppskattning "ute i stugorna" och det är bannemej inte fel ibland. Idag känner jag mej nöjd med mej själv :)
 
Förövrigt har vi fredagsmys, jag sitter här och skriver medans Wilde äter pimpim och popcorn. Är det helg så är det! Ensamma hemma är i för hjärtat är ute med jobbet. Inväntar syster/moster så ska vi bara vara ikväll, pizza tror jag det får bli och en stor påse lösgodis har jag laddat upp med. Tänkte dock göra ett litet röj uppe först, både min garderob och inredning ska få sig en omgång för här ska göras om. Säljas och köpas nytt. Hej hå! :)
 
Muntert detta blev då, precis som jag känner mej just nu.
 
Så här ser den ut Wildes sittvagn, en Brio sitty är de. :)
 
Bäste verktygslådan :)
 
Fina kläderna, skjorta med gitarrer och mjukisbyxor som ser ut som jeans. :)
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0