Då var det dags igen :((


Gårdagen var mer eller mindre fullsatt, jobba till 4 hemma vid kvart i 5 efter dagis hämtning+ promenad och då var det dags att göra sig redo TW träff i Karlstad med trevligt sällskap. Och inte kom jag hem tomhänt denna gången heller utan jag fick med mej saker jag jobbat mej till i januari och mars + en liten bonus för att jag rekryterat. Alltid lika taggad när jag kommer därifrån och nu ser jag fram emot min demo nästa vecka och håller tummarna för många nya dateringar. Vi avslutade dagen med att vräka mat på Max jag och Lollo. Jäklar så gött!

Denna dagen startade mindre trevlig, inget mindre en ny omgång magsjuka knackade på. Självklart lilla hjärtat som är sjuk igen och det gör ont i hjärtat på mig när han aldrig ska få vara frisk. Spytt hela dagen har han gjort och tvättmaskinen har gått varm. Hoppas bara vi andra slipper nu, vi har varken tid eller ork med mer just nu. Nu ligger plutten och sover på en filt på golvet, har varit lugnt senaste stunden och jag hoppas det blir lugnt inatt för allas våran skull. För att plutten ska få må bra, för att jag ska orka mej upp till jobbet och för hjärtats skull som inte fått sova ut något alls efter kvällsveckan.

Jobbat idag och jobb imorn vilken blir 8e dagen på raken så på söndag ska jag vara ledig. Ska ju även vara ledig nästa helg och det ska bli grymt skönt. Sen ska jag försöka tajma jobbet med både Novas 1 års kalas på tisdag och demo på torsdag. Hoppas det går ihop!

Nu ska jag ta och avsluta här och göra dagens (förhoppningsvis) sista tur i tvättstugan sen får man väl se om det kan bli lite fredags mys? Eller så däckar jag på soffan 20,00..


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0