Stackars mej


Idag är synd om mej, jag har ooooont. Mina knän håller på att värka ihjäl mej och som om det inte räcker med det har jag haft skrattretande ont i mina benhinnor och ner i fotlederna sen i lördags, det vart inte bättre av träningen i söndags och gissa vad? Det blev verkligen inte ett dugg mycket bättre av dagens spring/raskpromenad på gångbandet. Vad fick mej förresten att tro att jag skulle kunna springa? Aj aj i knäet, alltså mer aj aj än innan. Nämde jag förreten att jag har skavsår också?

Annars idag har jobb stått på schemat och efter jobbet förutom gymmet var jag och Wilde ut och hälsa på Jessica. Kaffe, tjöt och en liten promenad. Alltid lika trevligt att ses, dock blev vi bara där drygt 1½ timme för Wilde var minst sagt övertrött. En sväng om Lidl på väg hem resulterade i ett par kassar, passade på att fynda hela månadens förbrukning av våtservetter för endast 10:-/styck. Intressant veto va? Har förövrigt blivit en Lidl kärring, tycker att Lidl är såååå bra. Vad hände där?

Väl här hemma sen hade skrutten tv mys med sina snuttekaniner, behövdes tydligen 2 av dom ikväll. Övertröttheten hade gått över i bara trötthet. Mysiga lilla hjärtat. Jag har roat mej med att förbereda för morgondagens demo, skrivit fusklapp, packat och kollat väskan och skrivit mitt namn på 38 beställnings sedlar. Taggad för morgondagen, har satt min mål högt denna månaden så Heja mej!

Nu ska jag surfa runt lite, sen blir det Desperate och i säng efter det så jag är pigg och alert på jobbet imorn. Skulle egentligen behöva städa och tvätta för tvättkorgsbotten är redan ett minne blott men helt ärligt vem gör sånt mitt i natten? Kanske hinner det imorn innan jag ska ner till Åmål, har åtminstone 2 timmar på mig mellan jobbet och demon.


Härlig stil han har :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0