En fin dag


Idag har varit en toppen dag, har tillbringat många timmar ute. Älsklingen har byggt ihop gungställning, jag har grävt igen en del gropar på baksidan (dags att ta tag i denna hemska hemska trädgård nu), varit på promenad till Kappahl och i skogen och plockat påskris. Våran granne undrade om jag var rastlös för henne mötte/träffa jag överallt. På promenaden, på domus, på baksidan och påväg till skogspromenaden. Men nej inte rastlös inte, ledig kallas det! ;) Mitt i allt detta hanns ett snabbt varv med dammsugare och mopp med också. 3 maskiner tvätt får heller inte förglömmas. På kappahl skulle jag köpa ett par extra fleece byxor till åt Wilde, väldigt urplockat bland storlekar så det slutade med att jag kom hem med ett par i strl 104! Så smala i modellen plus att det var mudd så dom satt hur bra som helst ändå, mkt bättre än dom han har i 92. :)

Nu vankas här mat, kotlett i ugn. Sen blir det tv häng och förhoppningsvis borde jag kunna hålla mej vaken till BB eftersom det börjar 21 idag ;) 

Morgondagen blir en prövning, första gången Wilde ska lämnas på dagis på morgonen innan jobbet, dagis öppnar halv 7 och jag börjar 7 i Nysäter.  Fast känner jag mej själv rätt så står vi utanför dagis 6,15 och måste vänta. Och bilen rullar fort så att komma i tid till jobbet blir nog inga problem. Måste bara ta en disskussion med min punktliga hjärna och förklara att jag inte alltid måste komma en kvart för tidigt. Tycker det är skit jobbigt att inte kunna komma för tidigt. Knäpp? Mjoo en smula kanske..


Fruktstund i gräset


Pappa&Wilde bygger gungställning


Inviger gungan och sin nya byxor. :)







Kommentera
Postat av: DB

Vad mysigt :- )

2012-03-25 @ 22:33:28
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Emelie

Härlig dag!!



2012-03-26 @ 20:03:25
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0