Lördag kväll

Svisch sa det så hade en massa dagar sprungit förbi. Dom senaste dagarna har fyllts med jobb, har änsålänge kunnat vara i Kila och jag är så oerhört tacksam för det. Dock planerar man livet 2 dagar i taget för längre än så kan man inte få veta hur man ska jobba och mellan 8 och ungeför halv 10 stirrar jag mej blind på telefonen i väntan på att det ska pipa. 

Just nu sitter jag och är butter i min ensamhet med en jävla godispåse som jag inte vet varför jag köpte? Har verkligen fortfarande noll matlust , mår inte helt hundra och få knappt i mej nåt att äta på dagarna och allt smakar konstigt så varför trodde jag ens att en godis påse skulle smaka gott?  Ingen mat är god, ingen dricka smakar gott.

Känns som det går åt skogen med träningen med och känner mej misslyckad, en vecka sen sist jag tränade ordentligt och vet inte när jag ska hinna iväg. Hade tänkt mej iväg nu på kvällen men då stängde dom 12 idag istället för 20. Och imorn jobbar jag 7-22 så då kan jag glömma att hinna med, måndagen är fullklottrad, alla förmiddagar denna veckan är upptagna. Ja och så vidare och så vidare....

Äh slutgnällt kanske? Kände mej inte vidare positiv just nu. Ska återgå till min äckliga godispåse och melodifestivalen. Top cats är bäst ikväll tycker jag bestämt, Sean Banan är också lite bra men det kanske man inte ska säga högt? Torsten Flink är läskig, låten och hans otäcka röst ger mej rysningar i ryggraden, creepy.


Stämmer! Mitt goda varje dag är mitt stora och lilla hjärta.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0