Onsdag kväll

 
Idag när vi kom hem efter jobb och dagis låg ett kort bland posten. Träff på Wildes nya dagis IDAG klockan 15,30. Snabba ryck minsann, det var bara att byta om och fixa oss iordning för att dra iväg igen. Fick träffa alla fröknarna, fikade med tårta, saft och kaffe i solen. Wilde verkade trivas fint och inte det minsta blyg utan alla fröknarna fick greja med han utan att han sa nåt och han kollade sig runt. Men jag får fortfarande inte känslan av att det är rätt att byta, praktiskt jovisst såklart därför vi byter. Men känslan av det är rätt? Nä... Tänk om man visste allting innan, vad som är rätt, fel och bäst? Jättejobbigt att inte känna att det är helt rätt..
 
När vi kom hem från dagis var det bara att sätta igång med tråkigheter, tvätt, mat och sen läggning av Wilde. Jag somnade när jag skulle lägga han, smidigt. Nu kommer det vara svårt att somna nu istället. Imorn blir det jobb igen och efter det ska vi till BVC för vaccin. Det är inte kul men så nödvändigt så, bara hoppas han slipper ont och feber.
 
Förresten ska ju Wildes rum inredas i ikeas blåa mammut, jag hade hittat en byrå i Ed som mamma skulle hämta åt mej men tjejen som har den svarar inte. Nu idag hade mamma hittat hela serien med säng, garderob, nattygsbord och byrå i Karlstad för 1500:-. Jag ska få halva i födelsedagspresent och så får vi betala andra halvan själva vilket blir 350:- efter pengarna jag redan lämnat för byrån. Hur perfekt är inte det???? Åh till helgen ska det hämtas och vad jag längtar. Kommer bli helt perfekt det vet jag. :) Återstår att se om allt får plats också men det tror jag nog. Nattygsbord har jag dessvärre köpt på tradera så det kommer bli dubbelt upp men är ju bara att sälja det andra så.
 
Nej nu ska jag gå ut och hänga upp lite tvätt sen ska jag kolla på en film som börjar 21. :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera
Postat av: Emelie

Men åh vilken tur !!
Och vad kul med hela serien !!!

2012-06-27 @ 23:15:08
URL: http://www.mliisme.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0