Jakten på den försvunna kaninenBörjade denna dagen med ett arbetspass 7-13, hämtade sen Wilde och for ner till Domus och handlade. Hem och skulle lägga Wilde en stund så han skulle vara pigg tills han skulle till farmor. Letar efter hans kanin och inser att den än en gång var försvunnen, blev inget sova det inte. Ut och iväg ner till domus och gick där bland hyllorna och letade. Frågade och letade lite till men ingen kanin. Hemåt igen och kände mej som det sämsta av sämsta förälder som inte håller bättre koll då det inte var mer än en vecka sen detta hände sist men då med lyckligt slut. Plus att en kanin kommit bort på dagis. Gjorde ont i hjärtat på mig att ens tänka tanken att Wilde skulle behöva vara utan sin älskade älskade kanin. Väl hemma igen vände jag upp och ner på hela huset i jakt på den 3e förymda kaninen och lyckades till slut hitta den iallafall. Wilde kunde sova en stund och är han vaknade åkte vi till leksaks affären för att se om han kunde tänka sej nån annan snutte. Han fick välja själv och valet för på en svindyr Dinglis snuttekanin. Bestämde mej för att svänga förbi Domus igen, letade och frågade än en gång och fick tillslut tag på en personal som hade hittat den. Herregud vilken lycka! Den nya svindyra snutten flög raka vägen i golvet och det var en tok lycklig unge som fick tillbaka sin favvo <3  Men ska han fortsätta med detta slängande och jag inte har bättre koll så är det allt bäst att han lär känna herr Dinglis med för dom blå kaninerna finns inte att få tag på och nästa gång kanske vi inte har samma tur

Efter detta blev det hem till farmor för Wildes del eftersom pappan jobbar kvällsvecka och jag har varit iväg och haft en demo. En helt klart lyckad sådan, trevligt folk, trevlig värdinna och ja bara allmänt bra sådär. :)

Sitter nu i soffan och bara latar mej. Imorn väntar en ledig dag igen för Wilde ska ha sommaravslutning på dagis och vi ska följa med han båda två ut till solhagen för en dag där. Känns aningen fel att kalla det för avslutning bara för på onsdag fortsätter han ju som vanligt på dagis. Men det är ju semestrar och sånt på gång för många så en sorts avslutning blir det ju. Kommer säkert att bli trevligt iallafall.

Sen väntar jobb resten av veckan och på onsdag ska även en tur till BVC hinnas med för 1½års koll

Älskade kaninen som finns där när Wilde är ledsen, trött eller sjuk. Trycggheten när inte vi är med.


Nya kaninen ser ut såhär.

.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0