Efter ett par intensiva dagar

 
Ja det har helt klart varit ett par intensiva dagar och tiden för datorn har varit knapp. I tisdags jobbade jag till 2, hade ett ganska bra möte med facket fram till 3. Sen bar de hem och raka vägen i duschen, iväg och storhandlade och klockan 5 plockade Malin upp mej och det bar av till Karlstad för träff med henne, Jessica och 2 andra. Denna gången kom jag hem med 2 helt grymma knivar som duktiga Jessica hade jobbat oss till. :) Väl hemma var det raka vägen i säng och samla krafter inför nästkommande dag...
 
Ullared! Ja på onsdagen rullade bilen mot världens bästa shopping. Jag är så grymt nöjd med dagen så det är inte klokt. Tog det lugnt på vägen ner, lagom med trafik men dock irriterande vägarbeten på vägen så det tog tid. Väl nere började vi med en runda på Panduro hobby outlet, sen käkade vi lunch och på väg till kundvagnarna råkade vi trilla förbi en skoaffär och jag köpte mej 2 par skor. Ett par såna där smala converse fejk i vitt och blommigt för 49:- är egntligen imot fejk men det var okej eftersom det var den smala modellen och härligt blommiga somriga så :) och så köpte jag ett par sandaler till jobbet för 99:-. Sen var det dags!!! Lagomt med folk i varuhuset, slapp trängas och köa. Gjorde massa fynd, lyckades INTE hålla budgeten men är lika glad för det. Massor av nya kläder till mej och lite nytt till Wilde. Faktiskt var jag ego och la mest pengar på mej själv för en gångs skull. Var hemma runt 10 igen. Bilder kommer i ett eget inlägg.
 
På torsdagen var det jobb till 16 som gällde, hem sen och tog en svängom med dammsugaren medans hjärtat tog en omgång med trimmern ute. När han väl kommit in var det dags för dusch och göra oss iordning. Eftersom Wilde blir livrädd när vi duschar kan man aldrig duscha med honom med så det blir till att turas om, när det var min tur var det blankt 20 min kvar tills vi skulle sitta i bilen och rulla mot Kila kyrka för inspelningar av Bygglovs avslutning i Hibble. 20 min på dusch, kläder, hår och smink för mej. Hur ful jag blev finns det risk för att ni får se på tv sen :/. Vi kom i tid iallafall men väl där fick vi vänta i drygt 1½ timme innan vi fick åka. Åka och visa upp alla bilar, se på resultatet av deras arbete och hur fränt det blev kan ni se i tv sen. Detta var ju nåt man förmodligen bara är med om en gång så kul att få vara det även om jag hoppas att jag slipper synas i TV. :) Det blev sent innan jag kom hem och började bli gansla sliten kan jag lova. Gäsp!
 
Upp tidigt på fredagen och ladda för en sista jobbdag innan jag tog helgen. En bra dag på jobbet var det men förbannat skönt var det att sluta sen. Hem och slängde ihop en tårta, gjorde mej och Wilde iordning, plockade undan lite och sen infann sig lugnet äntligen. Stephanie, Gugge och Elias kom hit och vi tillbringade midsommarafton ute på altanen. Wilde fick en sockerkick och härjade loss, haha underbara unge. Hade trott att han skulle somna runt 7 men det var fullt ös till 22 utan massa gnäll. En massa tjöt, grillat, bus för barnen och en allmänt trevlig kväll tyckte jag.
 
Idag är det midsommardagen, hade absolut trott att vi skulle få sovmorgon idag men det trodde inte Wilde som bara sov till 7 trots gårdagen. Men det var inte min tur att gå upp så jag fick sova ända tills 10 sen tyckte inte hjärtat att jag skulle sova mer ;) Har avnjutit kaffe och frukost i lugn och ro, Wilde grejar han. Tror jag ska ta och tvätta och greja lite innan det är dags att göra sig redo för kvällen. Hillringsberg blir det ikväll :)
 
Tårtan jag gjorde igår.
 
Wilde hjläpte till med kvalitets kontroll av innehållet.
 
Sockerkicks Wilde som härjar loss i matstolen.
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0