Kaka

Två dagars uppdatering, igår fanns verkligen inte en minut över att sätta sig ner. Började dagen med att åka till Hörnan med Emelie&Nova. Sen var vi till Annnelund och lämna min bil till Stig och gick tillbaka till stan i snö stormen. Hej vad trögt det gick, massor av snö och motvind. Men skam den som ger sig! Gick till kafferepet eller ja cafe Astrid som det heter nu och åt en smörgås till lunch. Än en gång häpnad över personen som jobbar där, visst var smörgåsen jättegod men servicen är så urusel så jag förstår varför det är ekande tomt där jämt. När vi hade fikat klart var det dags att trampa hem igen, snöyrat hade bytts ut mot tung blötsnö och Annelundsrakan var ett pass dom hette duga, det var med gott samvete vi var gymlediga igår ;)

På kvällen sen bar det av till Malin på teammöte och inte heller denna gången kom jag hem tomhänt. Teampåse från november delades ut och även hedringar för Bigweeks. En 2 a plats och en 3 e plats till mej :) Alltid lika trevligt där iallafall och timmarna flög iväg. Väl hemma sen fick det bli att slänga sig i soffan och kolla i Revenge innan  det var natten.

Idag är det fredag och gymmet står på schemat. Ska satsa på en kondispass idag med. Annars inga direkta planer för dagen förutom det gamla vanliga som man man aldrig kommer undan. Alltså ska det både städas och tvättas.

Sen måste jag bara berätta om vårat goa charmtroll som har lärt sig ett nytt ord. Kaka! Pappan lärde Wilde det i onsdags. Och det roligaste var att igår när han kom hem från jobbet så blev Wilde lika glad som alltid men istället för dom gamla vanliga glädjetjuten så utbrister ungen glatt KAKA! Och imorse var det dags för smögås, annars är det glad unge som säger go go när jag stället fram det. Idag var det ett glatt kaka som gällde. Nej inte kaka smörgås! :) Underbara charmiga unge.





Kommentera
Postat av: DB

Hihi så gullig :)



Längesen du skrev nåt om hunden, allt bra med henne?

2012-02-17 @ 09:32:29
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Emelie

En riktigt sötnos !



Tack Sandra det är du med !



Och ja visst såg hon rolig ut med nappen så ;)

Hehe första gången hon gjorde så så skrattade jag kan jag lova !! :)

2012-02-17 @ 19:55:33
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja det har jag också tänkt på :)

Jätte kul att bjuda på !

Med lite fantasi så kan man nog göra ganska mkt kul med dom :)

2012-02-18 @ 15:36:57
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Emelie

men ja det är det absolut !!!



Åh är lite sugen jag med fast skulle välja sportbhn istället för de andra ;)



2012-02-19 @ 22:12:37
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0