Dags igen nu då...

Jaha då var det dags igen, jag är snorig och tung i huvudet. Lindrig form av förkylning med andra ord. Värre är det med plutten, han hostar och nyser. Låter tät när han andas, somnade redan kvart i sex ikväll men dryga timmen efter att han hade somnat vaknade han igen och var så ledsen. Sparkade med benen, grät och tog sej åt örat flera gånger. Tog tempen med det visade bara 37,2. Läste lite på 1177 om öroninflammation eftersom han tog sej åt örat. Testade att ge en panodil och en kvart efter han fått den var det lugnt igen. Innan det var dags att testa sängen igen fick kaninen sig en omgång. Vet inte vad hans älskade kanin hade gjort honom för nåt illa men den flög åt både höger&vänster under arga tillrop. Haha han är allt för go våran lilla skitunge tillochmed när han inte mår helt bra! Nu hoppas vi iallafall att panodil och uppbäddat under huvudet i sängen ska hjälpa och så får det blir ett samtal till VC imorn så dom får kolla örat för säkerthets skull och även hostan för under natten som var hostade han jättemycket.  


Innan plutten vaknade var det meningen att vi skulle sätta upp lite tapeter men kunde bara konstatera att väven vi satt i taket har släppt på flera ställen. Var inte så när vi tapetsera med stjärntapeten så det har blivit nu dom senaste dagarna. Bara att riva ner och göra om det, så jädra trist men tråkigt om inte slutresultatet blir bra. Blir att sätta Cover up i taket istället för väven som sitter nu.


Jaha och det var detta upplivande inlägget det, nu får det bli tv en sväng och tidigt i säng ifall det väntar dåligt med sömn. Träning var det meningen att det skulle bli imorn med det ska nog ett smärre mirakel till för att det ska bli av nu. Kör på onsdag och sen fredagen istället. Men det blev en tråkig inledning på det med. :(


Buskille! 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0