Fredag

Överlevde gårdagen alldels fin fint, lite lätt träningsvärk i ryggen, låren och överarmarna men inte alls som jag trodde jag skulle ha. Förvisso gjorde vi en mjukstart så det kanske kommer efter måndagen istället?

Efter träningen åkte vi hem till mej, plockade lite med Tupperware så Emelie skulle få med sina saker och sen bytte jag om stack och hämtade Wilde och vi åkte och mötte upp Sandra&William vid domus. Fika och tjat i den utsräckning det går med 2 barn i sällskap ;) Sen hem och bara slappade resten av dagen. 

Idag är det fredag, jag sitter och lurar på om jag ska ta en morgon  promenad. Men vet inte om det är för kallt för att dra ut Wilde i vagnen?? Sen på förmiddagen ska det lämnas grejer och levereras Tupperware både här i Säffle och till Åmål. Hinna till banken med så man kan sätta in pengarna och få räkningen betald så det bara blir mina pengar kvar. Roligaste av allt det, ja det och alla fina bra saker jag får mej. :)

Annars är det helg på G, skönt det kände jag. Trött och en sovmrogon skulle sitta fint. I helgen ska vi iallafall försöka oss på att få upp lite tapeter och så ska vi på kalas för Maria imorn också. :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0