Torsdag

 
Igår hade vi ännu en social dag, på förmiddagen var Wildes faster, kusin och farmor här på kaffe och glass. På eftermiddagen kom Stephanie, Sabine och barnen hit på kaffe. Trevligt det :) Kvällen tillbringades till ganska stor del ensam med en bra film på tv. Förövrigt har det blivit attans så kallt på kvällarna, strumpor på och filt framme. Var det sommar eller?
 
Förresten lyckade jag förstöra mina ljusa slingor igår, tänkte mej inte för och hade färgbollen i håret och när jag kom ur duschen var dom blonda slingorna ersatta med ljusröda. Attans! :( Hoppas det går att tvätta ur lätt, så får jag väl vara röd när jag haft färgbollen och sen kan jag vara ljus däremellan om jag har tur.
 
Idag är det torsdag och snart har två veckor av semestern gått, usch :(. Men jag har haft en bra semester såhär långt och lika bra kommer den att fortsätta det vet ja. Idag har jag inte en enda plan, eller ja städa och sånt är väl ett måste men inget annat så det blir en hemma dag iallafall. Skönt att bara inte göra så mycket också.
 
Sen vankas det helg igen, härliga härliga helger. Imorn ser det ut som jag kommer bli ensam här hemma på kvällen, på lördag är väl planen att det bär av mot Arvika med 65a. :)
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0