Torsdag

 
Dagen började med välförtjänt sovmorgon till klockan 7, det var skönt att inte Wilde ville gå upp 5 idag för efter 13 timmars arbetsdag igår var det skönt att få lite extra sömn.
 
Började med ett plocka ihop tvätt så fort vi kommit ur sängen, får passa på att tvätta lite innan jag börjar jobba. När jag hade röjt klart upptäcker jag en stor äcklig spindel sittandes mitt på golvet så jag hoppar och studsar lite förskräckt och pipandes ut från toa och undrar hur i hela världen jag ska kunna gå in där igen och ta hand om Wilde som satt innanför spindeln? Då kom Tina som räddande ängel och skrämmer iväg den under byrån. Pjuh. Men nu återstår bara att se till att den inte bara är under byrån utan också väldigt död! Älskling?!
 
Jaja ledig förmiddag vad det idag, jag ska städa och tvätta. Lämna Wilde på dagis klockan 11, hämta ett par "nya" jeans från Köp och sälj, fixa mat, duscha och åka till jobbet. Intresseant dag va? Jobb 14-22 sen är det väl inte så mycket annat än och sova kvar. Jobb imorn 7-14 sen tar jag helgen. På lördagen blir det skördefesten och barnloppis annars har vi inga planer för helgen än.
 


Dagens Wilde
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0